Натисніть, щоб побачити повний розмір
 
 

Грибний сезон у Космачі триває!

Починається сезон шушеребків, які на різних теренах України називають сморчки. Вивчаючи рецепти зі зморшками, особливу увагу привертає варіант приготування їх з картоплею. Страва вразить дивовижним смаковим поєднанням і приголомшливим ароматом. Страву подають, доповнивши нарізаним свіжим кропом, петрушкою і зеленою цибулею, який додасть страв додаткової свіжості і неповторного шарму.

Фото: Дмитро Пожоджук

krislo.jpg kosmach~20.jpg shusherebki.jpg Kovch.jpg kosmach-3~1.jpg
Оцінити це фото (Ще нема голосів)
Інформація про фото
Файл:shusherebki.jpg
Альбом:kosivart / Космач
Розмір файлу:236 КБ
долучення:Квіт 03, 2023
Розміри:639x1000 пікселів
Переглянуто:36 раз (а)
Посилання:https://foto.kosiv.org.ua/displayimage.php?pid=13049
Вибрані:Додати до Обраного

Коментар 1 до 1 від 1
Сторінка: 1

kosivart   [Квіт 03, 2023 в 16:11]
Складові: • картопля - 1 кг; • сморчки - 1 кг; • олія соняшникова або оливкова - 150 мл; • цибуля - 2 шт .; • зелена цибуля - 1 пучок; • кріп і петрушка - 1 пучок; • сіль, перець, спеції. Приготування: 1. Спочатку проварюють сморчки, воду зціджують і гриби сморчки накладають з нарізаною цибулею на сковороду, обсмажують небагато. 2. Додають очищену і нарізану картоплю і смажать на помірному вогні до м'якості скибочок. 3. В кінці смаження підсолюють страву, перчать, перемішують. 4. Подають сморчки смажені з картоплею, щедро присмачивши зеленню.

Коментар 1 до 1 від 1
Сторінка: 1