![]() |
Фото 48/149 | ![]() |
![]() |
Оцінити це фото (Ще нема голосів) | |||||
Інформація про фото | |
Файл: | shusherebki.jpg |
Альбом: | kosivart / Космач |
Розмір файлу: | 236 КБ |
долучення: | Квіт 03, 2023 |
Розміри: | 639x1000 пікселів |
Переглянуто: | 36 раз (а) |
Посилання: | https://foto.kosiv.org.ua/displayimage.php?pid=13049 |
Вибрані: | Додати до Обраного |
Коментар 1 до 1 від 1 Сторінка: 1 |
|
|||
Складові: • картопля - 1 кг; • сморчки - 1 кг; • олія соняшникова або оливкова - 150 мл; • цибуля - 2 шт .; • зелена цибуля - 1 пучок; • кріп і петрушка - 1 пучок; • сіль, перець, спеції. Приготування: 1. Спочатку проварюють сморчки, воду зціджують і гриби сморчки накладають з нарізаною цибулею на сковороду, обсмажують небагато. 2. Додають очищену і нарізану картоплю і смажать на помірному вогні до м'якості скибочок. 3. В кінці смаження підсолюють страву, перчать, перемішують. 4. Подають сморчки смажені з картоплею, щедро присмачивши зеленню.
|
Коментар 1 до 1 від 1 Сторінка: 1 |